Môžeme pracovať s cookies,
nech vieme, ako to na našom webe žije?

Mýtny systém "E-TOLL" - Poľsko

22.07.2024

Vážený zákazník,

V októbri 2021 poľské ministerstvo financií zaviedlo nový elektronický mýtny systém "E-TOLL" a naša spoločnosť začala ponúkať platbu mýta spolu s poskytovateľom služieb Toll4Europe. Možno si tiež pamätáte, že súčasná služba bola zavedená ako dočasné riešenie, kým spoločnosť Toll4Europe nezíska oficiálnu certifikáciu ako poskytovateľ EETS v Poľsku.

Dovoľujeme si Vás informovať, že spoločnosť Toll4Europe nedávno získala certifikáciu, a preto bude môcť poskytovať komplexnú službu registrácie mýta v Poľsku. Spoločnosť Toll4Europe sa chystá migrovať zariadenia zo starého poľského systému E-TOLL do nového systému EETS E-TOLL. Migrácia sa začne v auguste a jej ukončenie sa plánuje na október.

Na to, aby sa migrácia umožnila, potrebuje palubná jednotka najnovšiu verziu softvéru. Niektoré vaše palubné jednotky (000070000245109, 1US2948) majú ešte starú verziu softvéru. Najpravdepodobnejším dôvodom je, že OBU jednotka nebola dlho zapnutá.

Zapnite prosím tieto palubné jednotky, aby sa umožnil prechod na novú službu.

V prípade ak OBU jednotku neplánujete používať, vráťte ju prosím na nasledujúcu adresu:

c/o Arvato Supply Chain Solutions SE

"Toll4Europe - Return OBU"

W.-G.-Freund Str. 6

D - 06188 Landsberg

Nemecko

 

Keď nebude OBU jednotka zapnutá pred ukončením migrácie (očakáva sa v októbri), poľská služba bude deaktivovaná, ale na základe Vašej žiadosti môže byť kedykoľvek neskôr aktivovaná.

 

Zdá sa, že používate prehliadač, ktorý nepodporuje moderné technológie pre zobrazovanie obsahu na webe. Odporúčame Vám prehliadač aktualizovať alebo si stiahnuť taký, ktorý dnešné štandardy spĺňa.