Môžeme pracovať s cookies,
nech vieme, ako to na našom webe žije?

ZMENA ÚČTOVANIA TOLLCOLLECT

09.09.2024

Vážený zákazník,

Radi Vás touto cestou informovali, že by sme spoločnosť Toll Collect prešla od 1. septembra 2024 k novému partnerovi Computop, ktorý bude novo zaisťovať technickú podporu a nahradí spoločnosť AGES.

Spoločnosť Shell začne s prevodom ZMENA ÚČTOVANIA TOLLCOLLECT

Pre viac informácií čítajte nižšie:

  • Po dokončení prechodu bude spoločnosť Inkaso mýta denne zasielajte údaje o mýtnych transakciách do spoločnosti Shell. Vďaka tomu získate prehľadnú fakturáciu všetkých transakcií Toll Collect z tuálneho účtu. Faktúry Vám budú vystavené na základe Vášho zmluvného fakturačného cyklu so spoločnosťou Shell. Spoločnosť Toll Collect bude aj naďalej fakturovať na mesačnej báze.
  • Porovnanie faktúry Toll Collect a faktúry spoločnosti Shell v pomere 1:1 už nebude možné pretože fakturačné obdobie sa budú líšiť. August bol teda posledným mesiacom, kedy ste dostali dve faktúry. Jednu za mýto transakcie pred migráciou a druhou faktúrou za transakciu po nej.

Ďakujeme za pochopenie.

Zdá sa, že používate prehliadač, ktorý nepodporuje moderné technológie pre zobrazovanie obsahu na webe. Odporúčame Vám prehliadač aktualizovať alebo si stiahnuť taký, ktorý dnešné štandardy spĺňa.